Foto Expositie Freek Veldman in de Bolleschuur

Vanaf 31 oktober tot 31 december 2019 prijkt er een prachtige foto expositie van Freek Veldman in de Bolleschuur. De foto's zijn gemaakt op plekken tussen de IJssel en het IJsselmeer. De foto's zijn vooral gefocust op dieren die in deze regio voorkomen. Komt u gerust een keertje langs om

Continue reading

Er werd gejuicht en gebaald tijdens Uitslagen Provincie

Er werd gejuicht en gebaald… We zagen partijen groeien en krimpen. Maar 1 ding staat vast: het was een geweldige avond! Samen met Grafhorsters en mensen uit de omgeving keken we naar de uitslagen van de Provinciale staten verkiezingen.

Continue reading

Schilderen voor het goede doel!

Op de avond van 27 December 2018 hebben we samen met de Grafhorsters en mensen uit de omgeving schilderijen gemaakt voor de eenzame mensen is de omgeving. Er hing een heerlijke sfeer en zijn prachtige schilderijen gemaakt door jong en oud:

Continue reading

De verbouwing van de Bolleschuur

Er hebben veel mensen en bedrijven geholpen bij de verbouwing van de Bolleschuur! Zie hier de foto’s van de verbouwing en bekijk de video! Bekijk ook de video van de verbouwing:

Continue reading

De Opening van der Bolleschuur!

Na een tijd verbouwing was het moment eindelijk daar. De Bollenschuur werd geopend tijdens de Biestemarkt door de Burgemeester Bort Koelewijn! Er was een grootte opkomst van Grafhorsters en bezoekers uit de omgeving.

Continue reading