OVERNACHTEN IN DE BOLLESCHUUR

Je ziet maar zelden een unieke accommodatie mét een geschiedenis. Deze oude schuur was vroeger de stal van de stier (de Bolle). Daarnaast is deze schuur vroeger gebruikt als woning en zijn er mensen geboren. Het is een iconisch beeld voor Grafhorst. Door een nieuwe functie aan deze plek toe te voegen, willen we het verleden van deze mooie ruimte laten bestaan. Er werd én wordt hier veel afgesproken om elkaar te ontmoeten en dát willen we voortzetten!

De ruimte

Na een verbouwing van 1,5 jaar hebben we De Bolleschuur getransformeerd tot een prachtige locatie! Het is een knusse ruimte waarbij woonkamer en keuken in een ruimte zijn verbonden. Daar aangrenzend bevinden zich de badkamer en aparte toilet. Op de vide bevind zich de slaapkamer. Deze is door een smalle trap te bereiken en is uitgerust met een tweepersoons bed en een eenpersoons slaapbank. 

De trap naar boven vergt enige lenigheid! Let hier op tijdens het boeken! Niet geschikt voor mensen die moeilijk te been of op leeftijd zijn…!

Verder is alles aanwezig wat je nodig kan hebben voor koken. De keuken is uitgerust met een oven, kookplaat met 4 elektrische pitten, koelkast en vriesvak.
Daarnaast zijn pannen, borden, bestek en bekers ook allemaal aanwezig!

Kortom, De Bolleschuur is klaar voor JOUW komst!

Goed om te weten

Geboekt voor 2 personen? Dan alleen het 2-persoonsbed gebruiken. Indien je beide bedden wil gebruiken rekenen extra voor linnengoed en meerwerk. Hierbij wordt de boeking van 2 naar 3 personen gezet. Bij verblijven van meer dan 2 personen rekenen wij extra ivm het linnengoed. Dit is bij de prijs inbegrepen als je boekt voor 3 personen.

Peper en zout aanwezig, olijfolie zelf meenemen.
KAARSEN ZIJN VERBODEN!

(HUIS)DIEREN ZIJN VERBODEN! Mocht hier verdenken van zijn, kan er zonder restitutie van de boeking worden uitgecheckt.

U heeft toegang tot de gehele schuur. D.w.z. woonkeuken, badkamer, toilet en vide met bedden.

FACILITEITEN

  Keuken en toebehoren
  Vriezer, vaatwasser, koelkast, magnetron, elektrische fornuis, oven, waterkoker, koffiezetapparaat(filterkoffie),
  Badkamer
  Beddengoed
  Airco koelen en verwarmen
  Piano
  Terras met zitgelegenheid
  BBQ
  Gratis parkeren
  Zelf inchecken

OFFERTE AANVRAGEN

© 2024 De Bolleschuur - Ontwikkeld door burowit